Eilen oli ukkokullan synttäripirskeet, suomeksi siis kahvit keitettiin kyläilemään tulleille. Yhteistyöllä saatiin aikaiseksi myös täydelliset lätyt, minä tein täydellisen taikinan ja mies hoiti paistohomman täydellisesti. Täydellinen perhe siis..

Saldona juhlien jälkeen oli vain yhdet pissat poikien huoneen matolla, syyllinen ei ollut kumpikaan meidän pojista. Tarjottavat menivät hyvin kaupaksi, paitsi meidän Mini oli hiukan kranttu eikä suostunut pistämään suuhunsa pullaa, piparia tai lättyjä. Jääkaapista mikroon kaupan einesporkkanalättyjä ja jätkä söi kaiken mitä suuhun pisti. Ihme tapaus.

Tänään aamulla oli suunnitelmissa lähteä ulos pyöräilyttämään Elohopeaa, eilen kun näki muutaman ikäisensä pyöräilevän kun oltiin lenkkeilemässä. No, äidin oli pakko perua lupaus koska lunta tuli taas taivaan täydeltä, se siitä pyöräilystä. Naftaliinista kaivoin poikien hiekkalelut ja ne olivatkin kuumaa tavaraa pihassa. Mini sen kun veteli sikeitä koko ulkoilun ajan, jatkoi niitä vielä kylppärissäkin, jonne oli pakko purkaa meidän ulkoilun tulos..

Tänään pitäisi keksiä ruoka perunoista, porkkanoista ja ruokakermasta. Vaikeustason siihen tuo se, ettei uunia voi käyttää.

Ja voi, kyllä sitä vauvakuumetta pilkistelee taas välillä. Meikäläisen pikkuveli sai tytön viime keskiviikkona ja on se vain suloinen tapaus. Voiko joku olla niin pieni (ja meidän pojat mukamas ovat olleet melkein kilon pienempiä..). Kuvia kun tuijottelee, niin pienen pieni kutina olisi saada omaan syliin samanlainen nyytti. Mies ei pomppinut riemusta tämän kuultuaan. Meidän kauhukaksikossa kuulemma on tarpeeksi..

Mutta nyt pääsykoekirjat kouraan ja poikien huoneeseen.