Tänään suunnataan nokat kohti Tukholmaa, koko perheen ja poikien kummien voimin. Vähän pelottaa, miten menee ja ihan pikkiriikkisen stressaan lasten kanssa reissaamista. Vaikka ei pitäisi. Kun lapset ovat mukana, mennään lasten ehdoilla. Ei se ole sen kummempaa.

Ukkokullalla on meidän vaatekassi jo mukana töissä, niin ei meikäläiselle jää ihan hirveästi rahdattavaa, kun lähden poikien kanssa liikenteeseen. Vielä olisi vaipat pakattava (uskaltaudun pelkkien kestojen kanssa risteilylle..) ja kaikkia pikkujuttuja myös. Onneksi tässä on vielä aikaa hetkisen ennen lähtöä..

Mini kaatoi äsken joulukuusen, se olikin ensimmäinen kerta tänä jouluna. Taas kerran olen kiitollinen siitä, että tuo kuusi on teko-sellainen..

Huokaus. Vuosi sitten tähän aikaan oltiin Kanarian auringon alla. Tukholma ja lumisade on melkoisen laimeaa siihen verrattuna.

Edit. klo 11.43. Tämä on kamalan vaikeaa pähkäillä, mitä kaikkea mukana pitäisi olla. Vielä pari tuntia aikaa, kunnes pitäisi olla ulkona odottelemassa bussia. Kai tässä keksii sinä aikana vielä kaiken tarpeellisen..